Aloka ProSound C3

A ProSound C3 Ultrahang Rendszer egy erős, hordozható képalkotó megoldás, amely eddig, hordozható berendezéseknél nem lehetséges hálózati és használati előnyöket illetve képminőséget biztosít.

A ProSound C3 rendszer első osztályú képalkotási teljesítményre képes a Fusiontm processzornak és a nagyteljesítményű laptop számítógépnek köszönhetően. Az alkalmazott Windows grafikai felület ismertsége könnyen használhatóvá és intuitívvá teszi a rendszert, ebben segítségére van a SuperGlide kicsúsztatható, teljes mértékben konfigurált vezérlőpult.

A ProSound C3 , az alkalmazható vizsgálófejek és elvégezhető belgyógyászati, szülészet-nőgyógyászati,stb. vizsgálatok nagy választékát kínálja, hatékony általános radiológiai jelentéseket nyújt, és úgy lett tervezve, hogy a nagyobb rendszerek segítségére legyen távolsági vizsgálatok végzésénél, illetve, hogy az ambuláns beavatkozásoknál is, elsődleges képalkotó megoldásként  funkcionálhasson.

  

      

TeraVision valós idejű képkiemelés

A ProSound C3 rendszert, mint rutin vizsgálati eszközt, elláttuk TeraVision valós idejű képkiemelő szoftverrel. TeraVision a kívánt kép megtartásával kiszűri a valós idejű zajokat vizsgálat közben.

Ráerősít a kontraszt felbontásra és a kép-kontűr kiemelésre, javítva a munkameneten és a vizsgálati biztonságon.
Az ultrahang nyaláb formáló programunk intuitív és hat szinten állítható, felhasználótól és a vizsgálófejtől függően.

Hordozhatóság

A ProSound C3cv rendszer kis mérete és könnyűsége

(4.4kg akkuval együtt) lehetővé teszi a képalkotást akár zsúfolt rendelőben várószobában vagy ambuláns felhasználáshoz , távol lévő területeken. A rendszer képes akkumulátoron működni több mint 2 óra hosszat. A ProSound C3 rendszer könnyen konvertálható guruló-kocsis alapú rendszerekre.

Használhatóság
Mivel a ProSound C3 rendszer Windows alapú alkalmazásként fut a laptopon, a felhasználók könnyen tudják kezelni. Természetesen a készülék PC-kompatibilis programokkal van ellátva. Képek, képsorozatok és a jelentések a másolás-beillesztés parancssor egyszerűségével átvihetők a szövegszerkesztő illetve prezentációkészítő programokba.
Az adatkezelési rendszere áttekinthető. Beépített vezeték nélküli és Ethernet kapcsolat van.
A DICOM export egy szempillantás alatt működik, és a hangvezérléssel vagy más alkalmazásokkal való integráció teljesen egységes. A vizsgálat során elvégzendő leggyakoribb feladatokat egy egyszerű gombnyomással elérheti.

Érték
Befektetni az Aloka ProSound C3 Ultrahang rendszerbe az elkövetkezendő évekig értéktartó vállalkozás. A rendszer felépítése lehetővé teszi az egyszerű és gyakori szoftver bővítéseket, illetve az egyedülálló Laptop Upgrade bővítési/jótállási programunkon keresztül egyszerűen és költségek nélkül biztosíthatja, hogy a hardvere mindig a legújabb PC működtetési, kommunikációs, adattárolási és megjelenítési technológiai szoftverekkel legyen felszerelve.

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855