Ultrahang készülékek

A "Japán" Ultrahangos berendezések

ALOKA termékek és technológiai megoldások széles skálája áll rendelkezésre a klinikai felhasználhatóság bármely szintjén, a magán praxistól kezdve, a kis kórházi részlegeken keresztül a legnagyobb orvosi egyetemekig illetve kutató intézetek számára.

A teljes portfolió magába foglalja az általános ultrahangos képalkotást, hasi kardiológiai és érrendszeri, szülészeti-nőgyógyászati, gyerekgyógyászati, sebészeti valamint az új fejlesztésű gasztrovideóskópos diagnózis felállítására használt,  és az idevonatkozó mérési programokkal kiegészített,  berendezéseket .
 
Az újonnan fejlesztett ProSound termékcsalád rendszerek, a felhasználóknak a tökéletes teljesítményi és minőségi igényeit hivatott kielégíteni, különböző árkategóriákban. A rendszerek különböző opciós kiegészítő részekből állnak és ezen belül többféle rendszerbővítési lehetőséget kínálnak.

 


 

Sokoldalú ultrahang a mindennapos kezeléshez - az elérhető ár és minőség élménye.

 

A SIUI Co. Ltd. , a már ismert APOGEE (Made in Hong Kong) márknév alatt forgalmazott diagnosztikai ultrahang berendezések rendszereket tervezi és gyártja saját technológiai és fejlesztőprogramjai alapján.
Mint forgalmazónak,legfőbb kötelességünknek tartjuk a felhasználók igényeinek kielégítését és a kiváló ÁR/ Minőség paritás és megbízhatóság biztosítását számukra, gyakorlatilag bármilyen használati területen és  klinikai körülmény között.

Termékeink között szerepelnek:

 

APOGEE CTS-8800 Plus hordozható fekete-fehér (Opció:PWDoppler,4D)

APOGEE 1200 hordozható kardiológiai PW/CW Color Doppler,

APOGEE 1100-hordozható PW Color Doppler (opció:4D)

APOGEE CTS-4000 ÉS CTS-5000

középkategóriás fekete-fehér (opció: Dopplerés 4D)

APOGEE 3300 középkategóriás Color Doppler berendezések

APOGEE 5500 felsőkategóriás radiológiai-kardiológiai PW/CW Color Doppler

APOGEE 1000 Hordozható- 

felsőkategóriás radiológiai-kardiológiai PW/CW Color Doppler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Az ÚJ technológia neve: Aixplorer ®

Az EGYEDÜLI ultrahangos képalkotó berendezés amely UltraFastTM platformmal rendelkezik.

A berendezés "SuperSonic"-us képalkotó sebessége elérhetővé teszi az olyan egyedülálló alkalmazásokat mint a  ShearWaveTMElastography

és az                 UltraFastTMDoppler    

kitűnően bizonyítják a magas minőségi fokú képalkotást bármely klinikai felhasználásban.

  • UltraFastTM képalkotás

Az  UltraFastTM Imaging koncepciója egy úgynevezett sík ultrahang nyaláb több párhuzamos csatornákon  való elküldése a közegbe, mialatt a több egyidejű képek egységes 2D  ábrázolássá alakulnak. Ezt az úgynevezett ShearWaveTM azaz: " nyíró-hullám" technológiát egyedül az Aixplorer alkalmazza. Ezek a " nyíró-hullámok" nagyon gyorsan mozognak a szövetekben és emiatt másodpercenként több ezer képablakot lehet valósidőben befogadni.

Az UltraFastTM  képalkotás  

20 000 kép/másodperc  -

tehát majdnem 200-szor gyorsabban mint egy hagyományos ultrahang.

Aixplorer ®az  Ultrahang

Javítson a diagnosztizálás folyamatán az  Aixplorer rendszer azon képességével, hogy az emlő anatómiai struktúráját tisztán és elkülönülten teszi láthatóvá a bőr felszínétől a mellkas faláig.

Az Aixplorer biztosítja például a különböző emlő szövetek közötti kiváló réteg különbségek ábrázolását.

Megemlítenénk ,hogy csakis az Aixplorer rendelkezik a (SWETM) szabadalommal amely klinikailag is bizonyítottan javítja  az emlő szövetek ultrahangos feltérképezését, azaz:

  • érzékenyen csökkenti a nem szükséges biopsziás/szövet mintavétel beavatkozásokat*
  • segít  felderíteni a gyanús, az előzőleg nem észlelt elváltozásokat annak érdekében,hogy a kezelés mihamarabb elkezdődjön.
  • segít feljavítani az elváltozások nyomon követését - hála a kiváló reprodukáló programjának

Alkalmazzuk a 3D ultrahang képalkotást  és a SWETM-t.
Az egyedülálló újítás az ,hogy csakis az Aixplorer ajánl és biztosít 3D-ben ultrahangos elasztográfiás képalkotást !
Ez egy nem invazív , egyedülálló technológia gondoskodik a 3D-ben ábrázolja a színkódolt rugalmassági skála segítségével a szöveti merevséget.

Egyetlen 3D-s  akvizíció által,az Aixplorer egy reprodukálható, kvantifikálható (kPa) 3D-s elasztogafikus /rugalmassági volument alakít , ugyanúgy mint a 3D-s alap B mód térbeli képalkotásoknál.

A 3D-s elaszto mappa eddig még nem tapasztalt információkat ad a rugalmasság elosztásáról, az emlő szöveti elváltozások körül és belsejében. Emiatt a 3D SWETM maximalizálja a kezelő diagnosztikus képességeit, nélkülözhetetlen eszközzé válva az elváltozások jellemzésében, azok a kezelés alatti időbeli követésében illetve a sebészeti tervek elkészítésében.

 

 

Hepatológia /Gasztroenterológia / Máj funkciók

Az Aixplorer® arra lett építve ,hogy fontos információkhoz jutassa a kezelőjét.

Tudjuk,hogy az esetleges máj fibrozis stádiumának felismerése egy kritikus pont nem csak a diagnózis felállításban hanem az antivirális kezelési javaslatok ismertetésében is.

Emiatt ajánljuk a MultiWaveTM technológiánkat, amely kifogástalan egy képminőséggel és nem utolsó sorban egy non-invaziv, valósidejű, kvantitatív jellegű SWETM képalkotó alkalmazással  segíti a máj betegségek feltérképezését.

Az Aixplorer az első ultrahang berendezés amely biztosítja a kezelője számára a SWETM alkalmazáson keresztül, az alábbiakban felsorolt előnyit:

      •  Valósidejű SWE mappa a máj szerkezet rugalmasságára vetítve, segítve annak merevségi             fokának megállapítását, a pontos mérések és/vagy  mintavétel elvégzése érdekében.

  • Mivel a SWE színkódolt skála átfedi a valósidejű B képet, a kezelő felülvizsgálni és ellenőrizni tudja ,hogy a képalkotás a máj szerkezetet mutatja , elkerülve az esetleges más szerveken (vese vagy a közeli erek ) való hibás mérések vagy beavatkozások elvégzését.
  • A máj rugalmasságának mérése lehetséges a kihívást jelentő túlsúlyos pácienseknél is, hozzávetőlegesen több mint 12 cm mélységben.
  • Egy gyors ,valósidejű szövet rugalmassági felmérés végzése semmilyen külső vagy belső mechanikus beavatkozás nélkül.
  • A kezelői bőrfelszín érintésmentessége.

Az előzetes tanulmányok azt bizonyítják,hogy a SWE nem csak egy egyenrangú módszer a máj szerkezet rugalmasságának megállapítására alkalmazott már bevált és működő technikákra nézve, hanem a növeli azok specifikusan alkalmazott szintjét és pontosságát. 

Kontrasztanyagos képlakotás

Az Aixplorer rendszer ezzel az alkalmazással megvalósítja a  Contrast Enhanced Ultrasound (CEUS) lehetőséget az esetleges tumorok feltérképezésében, jellemzésében és azok megfelelő adattárolásában, első sorban a máj és az általános hasi  képalkotás során.

Az Aixplorer az egyedüli rendszer amely tudja mindkét alkalmazást - a CEUS  és a ShearWave - növelve az összehasonlítást a mikrocirkulárizációs áramlási paraméterek változása és a szövetek mechanikus és strukturális tulajdonságai között, ezzel több diagnosztikus információkat biztosítva.

A Long Loop Capture alkalmazás biztosítja a hosszú, több mint öt perces kontraszt anyagos képalkotási klipp élőképben való mentését. De lehetőség van a pillanatnyi kép rögzítés, az időzítés, az MVI illetve POI alkalmazására is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérje szíves árajánlatát a szakmai alkalmasság feltüntetésével és megküldjük a termék képes típuslapját.

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855