Aloka Alpha 5 OL-F

Fejlett ProSound technológiák. Az Aloka tovább folytatja a legmagasabb szintű teljesítmény nyújtotta legjobb képminőség biztosítását és fokozását minden orvosi eszköznél.

Az Aloka sikeresen kifejlesztett egy kompakt diagnosztizáló ultrahang rendszert kiváló képminőséggel, a ProSound rendszereknél már bizonyítottan jó, innovatív technológiák integrálásával. A ProSound α5 törekszik a legjobb képminőségre és teljesítményre minden klinikai körülmény között.

Magas felbontást és érzékenységet biztosít egyszerre a PST (Pure Sound Transmission – tiszta hangátvitel), amely a lehető legnagyobb mértékben kiszűri a nem megfelelő jeleket az átvitt hullámformából. Az exPHD (Extended Pure Harmonic Detection – kiterjedt, tiszta, harmonikus frekvencián észlelés) felelős általánosságban a tisztább és még érzékenyebb Szövetarányos visszhang képekért, gyorsabbá és könnyebbé téve ezzel a vizsgálatokat és a diagnózist.

       

 

Az úgynevezett ultrahang vezérelt endoszkópia - ’Echo-endoszkópok’ - mind diagnosztikai mind beavatkozási folyamatoknál használhatóak, vezető ipari kivitelezéseket alkalmazva, mint például a világ első 360o-os elektronikus, radiális endoszkópja, a terápiás célokra optimalizált több csatornás tükrözés illetve egy teljesen kompakt ultrahang bronchoscop, az ultrahang vezérelte punkció segítségére (TBNA).

Az elektronikus radiális technológia alkalmazással, a diagnosztikai EUS támogatása végett, megteremtjük a fejlett ultrahang technológiákat az EUS orvosai számára.

Az Olympus és az Aloka kifejlesztette a világ első 360o-os elektronikus, radiális, képalkotó endoszkóp berendezését, amely panorámaképet biztosít az emésztőszerv teljes megjelenítéséhez. Az endoszkóp szerkezetéhez csatolt elektronikus soros vizsgálófej, lehetőséget biztosít magas szintű ultrahang képalkotási technológiánk használatára: a CHE mellett teljes Doppler funkció, amely a hasnyálmirigy-, epe környéki vizsgálatoknál nyújthat nagy segítséget.

  

 

 

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855