Aloka ProSound Alpha10 OL-F

Csúcs technológia- az erőgép

Az Aloka ProSound α10,  a ProSound széria „zászlóshajója” sokoldalúságával és kiváló képminőségével.

A megnövelt képminőség hozzájárul a még pontosabb és hatékonyabb

 diagnózis megszületéséhez, illetve a páciens elégedettségéhez.

A ProSound α10 különböző képalkotási módszereket támogat, és a speciális vizsgálófejek sora áll rendelkezésére, hogy megfeleljen az ön képalkotási szükségleteinek. Úgy terveztük a vizsgálófejeket, hogy könnyűek és kompaktak legyenek, miközben kiváló teljesítményt nyújtanak, megkönnyítve ezzel a munkavégzést.

Az úgynevezett ultrahang vezérelt endoszkópia - ’Echo-endoszkópok’ - mind diagnosztikai mind beavatkozási folyamatoknál használhatóak, vezető ipari kivitelezéseket alkalmazva, mint például a világ első 360o-os elektronikus, radiális endoszkópja, a terápiás célokra optimalizált több csatornás tükrözés illetve egy teljesen kompakt ultrahang bronchoscop, az ultrahang vezérelte punkció segítségére (TBNA).

Az elektronikus radiális technológia alkalmazással, a diagnosztikai EUS támogatása végett, megteremtjük a fejlett ultrahang technológiákat az EUS orvosai számára.

Az Olympus és az Aloka kifejlesztette a világ első 360o-os elektronikus, radiális, képalkotó endoszkóp berendezését, amely panorámaképet biztosít az emésztőszerv teljes megjelenítéséhez. Az endoszkóp szerkezetéhez csatolt elektronikus soros vizsgálófej, lehetőséget biztosít magas szintű ultrahang képalkotási technológiánk használatára: a CHE mellett teljes Doppler funkció, amely a hasnyálmirigy-, epe környéki vizsgálatoknál nyújthat nagy segítséget.

Ultrahang vezérelt Olympus gasztrovideoscop vizsgáló fejek

   

 

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855