Aloka Prosound Alpha 6

Csúcsminőség - középkategóriás áron.

Az univerzális felhasználhatóság, lenyűgöző képalkotás bármely felhasználási területen.

A ProSound Alpha 6 az „új nemzedék” képviselője, egy olyan diagnosztikai ultrahang rendszer, amely az univerzális felhasználhatóságával, lenyűgöző képalkotást biztosít bármely felhasználási területen.

A berendezés magában foglalja az Aloka Alpha családjának bizonyítottan csúcs technológiáját és funkcióit.
Kiemelkedő mobilitásának köszönhetően a kategóriáján belül ő az egyik legkisebb készülék.

Összecsomagoltuk a Szélessávú harmonikus frekvenciákat (Broadband Harmonicstm), és kiegészítettük az „ irány érzékeny” D-eFlow színkódolt képalkotással - amely kiemelkedő térfelbontást nyújt a véráramlás információinak nagyobb részletességű megjelenítéséhez – és a kiváló teljesítményű W-SHD vizsgálófejekkel, részletes analízis funkciókkal és a valós idejű 3D/4D megjelenítéssel.

 

A háromdimenziós szabadkezű térfogatmérésnél (Freehand 3D) nincs már szükség speciális volumetrikus vizsgálófejekre, ugyanis a 3D térfogat kialakítása a normál 2D vizsgálófejjel is lehetséges.A kompakt és ergonomikus design, a kategóriájában egyedülálló érintőpaneles menü kezelés ,a felhasznált anyagok miatti csekély súly
(70 kg), a konvencionális modelleknél 40%-kal kevesebb energiafogyasztás (900 VA), egy szinte zajtalanul működő szerkezetet eredményez, egyhangúan gazdaságossá és környezetbaráttá téve az egész berendezést.

Az Aloka minden funkcióra kiterjedő vizsgálófejei a képalkotási lehetőségek széles variációját biztosítják, hogy megfeleljen az összes szakmai igénynek és, a nagyobb modelleknél alkalmazott koncepciót követve, kiváló kontraszt és térfelbontással rendelkező képalkotásukkal, megkönnyítve a diagnózis gyors felállítását.

Jellemzők:

Broadband Harmonicstm
 A Broadband Harmonicstm által megteremtett képalkotás az érzékenységet és a felbontást, az csúcs képalkotási módokhoz teszi hasonlatossá. A mellékvisszhang csökkentése mellett, egy sokkal részletesebb képi információt illetve a mélyebb területekre való nagyobb behatolást biztosít.

(CHE) -A kontraszt anyagos harmonikus visszhang minden magas-, közepes- és alacsony hangfrekvenciájú kontraszt közeggel kompatibilis. Sokoldalú funkcióival a ProSound Alpha 6 egy ideális választás a szakértői analízishez széles körű alkalmazásra.

(D-eFlow™)
irány érzékeny eFlow– A konvencionális véráramlás megjelenítési módszerekkel összehasonlítva, a D-eFlow részletesebb és nagyobb tér- illetve időfelbontást nyújt oly módon, hogy egymástól különvéve jelenítsünk meg ellentétes áramlatokat, amelyek párhuzamosan mozognak, mivel a közeledő, távolodó áramlatokhoz különböző színeket rendel a készülék.

Image Optimizer
- Képminőség feljavító, azonnal optimalizálja a teljes 2D kép világosság, a horizontális-, laterális szürkeárnyalat(Gain) értékeit, megkímélve a felhasználót a vizsgálat közbeni állandó képigazgatás terhétől, ami megnöveli a vizsgálat hatékonyságát.

(AIP)
Alkalmazott képfeldolgozás– Egy forradalmi új módszer a képfoltok és a zaj csökkentésére. Az AIP tisztán megjeleníti a szövetben lévő különbségeket, úgy csökkenti a foltokat, zajt, hogy közben megtartja a képpontszámot. Mindemellett, sokkal tisztább körvonalakat ad, a határvonalak szelektív kiemelésével, ami egy MRI jellegű képet eredményez.

(eTRACKING™) a megelőzés tudománya, segítségével a carotis szinten végzett mérések alapján a korai artherosclerosis kiszűrhető egy szimpla ultrahangos vizsgálattal. Alkalmazni lehet valósidejű vagy már a
memóriában elmentett képek felhasználásával is.

Magas fokú 3D/4D funkciók:

  • Több plánú rekonstrukció (MPR)
  • 3D automata térfogatmérés (AVM)
  • Multi-slicing Imaging (szeletelt képalkotás)
  • Flow 3D
  • Freehand 3D

 

  • Felhasználóbarát univerzális kivitelezés
  • Gyorsan állítható magasság
  • Beprogramozható érintőpanel és csúsztatott panelkapcsoló
  • Többfunkciós vezérlés

 

 

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855