Elérhetőségek

Biomed Electronic Kft.

 • Levelezési cím:   HU-2311 Szigetszentmiklós, Haszontalan dűlő 20. Postafiók 83.
 • Iroda cím:           HU-1211 Budapest, Mansfeld Péter u.1. / F 12. (OTP Irodaház)  
 • Mobil:                 +36 30 952 7610
 • Telefon:              +36 30 9527 610
 • Telefax:              +36 24 447 855
 • E-mail:                biomed@aloka.hu -  biomed97@invitel.hu
 • Web:                   www. aloka.hu -  www.biomedelectronic.hu
 •  ________________________________________________________________

  Tisztelt  Látogató !                           

  Az orvosi ultrahangos képalkotó berendezések, beszerzésével kapcsolatos próbálkozásaik sikeres kiegészítéseként, szeretném megköszönni eddigi vagy ez utáni tisztes érdeklődését cégünk termékei iránt.

  Cégünk, 1997-ben kezdte kereskedelmi tevékenységét – mint az azonos nevű franciaországi cég magyarországi képviselete - a humán illetve állatgyógyászati , ÚJ, demo és CSH-GUT® kivitelű orvosi ultrahangos berendezések forgalmazása piacán.

                                                         Megjegyzés: CSH-GUT  azaz:Certificated Second Hand-Garanciális Újraértékesített Termék

   

  Termékeink nagy részét, már abban az időben is a nagyon megbízható ALOKA (Made in Japan),  ultrahangos képalkotó diagnosztikai berendezések képezték.

  A  hazai orvostársadalom , jelenlegi gép- és műszerbeszerzéssel kapcsolatos anyagi lehetőségeit  figyelembe véve , az említett termék kategória megbízásos beszerzési forgalmazásban , cégünk napjainkban is szerepet vállal.

  Forgalmazott készülékeink , amelyek között az alap , a  Fekete-Fehér (Monocrome)  DOPPLER és COLOR DOPPLER & Power Flow , analóg és digitális  kivitelű berendezések, bármely szakmai felhasználási körben - hasi, szülészeti-nőgyógyászati,kardiológiai, urológiai vagy lágyrészi vizsgálatok - megtalálhatóak.

  A megbízható ALOKA ultrahang termékcsalád és a kiváló munkánk eredménye, az a több mint 200 darab ultrahangos egység/rendszer, amelynek értékesítésével büszkélkedhetünk.

  Mindezek ismeretében, a 2009. év első felében megtisztelő és egyben kemény, megpróbáló felkérésnek tettünk eleget, ami alapján az ALOKA CO.LTD. Japan ultrahangos képalkotó és egyéb orvostechnikai és diagnosztikai berendezéseket gyártó vállalat, az ALOKA Holding AG európai (svájci) gyári kirendeltségének megbízásából, az ALOKA ultrahangos termék család magyarországi képviseletét vállaltuk fel.

  A következő fontos változás 2011-ben következett be , amikor a HITACHI MEDICAL Corporation-Japan megszerezte az ALOKA Co.Ltd. teljes mértékű tulajdonrészét. Ezáltal cégünk - a Biomed Electornic Kft.- mint az Aloka Holding Europe AG ultrahnagos termékek magyrországi kizárolagos forgalmazói képviseletének jogcíme 2012.január.01.napjával megszünt.

  Tájékozatjuk.hogy cégün továbbra is az Aloka termékek magyarországi ügynők-értékesítési rendszerét erősíti, azzal a megjegyzéssel,hogy minezek mellet ÚJ kivitelű termékcsaládok ( APOGEE,  AIXPLORER, stb...) értékesítését is felvállaltuk 

  Mindezen kivül, változatlanok maradtak az edigi postai,mobil és internetes elérhetőségeink -és nem utolsó sorban- az általunk megajánlott és forgalmazott egyéb ultrahangos és orvos diagnosztikai termékek kiváló minősége és megbízhatósága, valamint az idevonatkozó szolgáltatásaink magas színvonala.

  Várjuk megtisztelő érdeklődését,

      
          Barta Árpád
          ügyvezető

  © 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855