Kardiológia

A legjobb választás a kardióvaszkuláris ultrahang terén

Az Aloka büszke az elmúlt 60 év alatt felépített hírnevére, mint vezető hatalom a diagnosztikai ultrahang iparban. Összehasonlíthatatlanul jó képminőségünk, kitűnően megbízható rendszereink és a széllevágási (cutting edge) technológiánk intuitív alkalmazása ismeretében, az Alokát kitűnő diagnosztikai ultrahang képalkotása teszi az ideális választássá a kardióvaszkuláris orvoslás terén is.

Az Aloka volt az első, aki 1983-ban bevezette a Color Doppler rendszert, egy valós idejű, 2 dimenziós színkódolt véráramlást megjelenítő rendszert, amely képes az érrendszerben valamint a dobogó szívben áramló vér különböző színekkel, valós időben való megjelenítésére. Ez a hatalmas előrelépés forradalmasította a szívbetegségek diagnosztikai módszereit, melyeket a legnehezebben vizsgálhatónak mondanak.

De az Aloka nem állt meg itt, hanem folytatta az újabb rendszerek és módszerek elé irányuló hajszáját.

A diagnosztikai ultrahang képalkotás iránti központi elkötelezettségünk az, amely lehetővé tette, hogy manapság a termékeink széles választékát biztosíthassuk, hogy megfeleljenek az ön kardióvaszkuláris alkalmazás során támasztott igényeinek.

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855