Vizsgáló fejek

Testre szabott vizsgálófejeket és hozzátartozó rendszereket biztosítunk minden klinikai környezet, illetve orvosi eszköz számára. Ezen vizsgálófejek működés kiegészítéseként, olyan szoftverek állnak rendelkezésünkre, amelyek különösképpen az egyedi orvosi szakterületeknek igényei szerint lettek megtervezve.

Szabadalmaztatott vizsgálófej technológiák

Az Aloka több mint 100 különbözően specializált szondát gyárt, az új generációs HST vizsgálófejeinket is beleértve. Az innovatív HST (Félgömb alakú hang technológia) olyan vizsgálófej elemek sorát alkalmazza, amely egy ideális, félgömb alakú formához közel teremtenek hangforrásokat. Ennek a technológiai kombinációnak az előnye, hogy sokkal kevesebb és kevésbé kellemetlen mellékhatással jár, mialatt kitűnő képminőséget biztosít gyakorlatilag minden eszköz számára.

A gazdaságosság nevében, minden egyes szakma számára külön igény és felhasználhatóság szerint ajánljuk az optimálisan kihasználható vizsgálófejet.

Innovatív és sokoldalú vizsgálófej technológia

Az Aloka széles vizsgálófej választéka gyakorlatilag minden klinikai alkalmazás számára megoldást nyújt. Vizsgálófejeink rendkívül sokoldalúak, mindegyik több frekvencián is használható, kitűnő képalkotási lehetőségeket biztosítanak csupán egy gombnyomással változtatva.

Az Aloka által szabadalmazott vizsgálófej technológia és fejlett jelalkotási rendszer magasabb frekvencián sokkal mélyebb behatolásra képes, mint a többi piacon lévő modell. A mi vizsgálófejeink magas szintű felbontása elősegíti a lehető legpontosabb diagnózis létrejöttét. Illetve a vizsgálati időt is lecsökkentik, anélkül, hogy ez a minőség rovására menne, segítséget nyújtva a nehezen vizsgálható páciensek számára.

                  

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855