Sebészet

Sebészeti ultrahang felhasználás

Az ultrahangos képi irányítás sebészeti felhasználása, biztonságos és hatásos segítséget nyújt a legtöbb sebészeti beavatkozásnál. Az egyes képalkotási módok hozzájárulnak a kiválasztott művelet biztonságához és hatásfokához. A különböző módok, mint például az endoszkópos vizsgálat, tomográfiai kalkulációk, mágneses rezonancián alapuló képalkotás, ultrahang és angiográfia, különböző információkat biztosítanak a komplexitás különböző szintjein. Valószínűleg az ultrahang használata a legkevésbé komplikált, mert szinte bárhol, bármikor alkalmazható, nem invazív módszerként és minimális költséggel.

Az Aloka vezette be az első kereskedelmi forgalomban is kapható ultrahang rendszert 1960-ban, fejlesztette ki az első elektronikus lineáris vizsgáló rendszert 1971-ben, és vezette be a Color Doppler-t a köztudatba 1983-ban, forradalmasítva a kardio/érrendszeri ultrahang képalkotást.

Az Aloka,  1983-ban megjelentette az első sebészeti vizsgálófejeket, megbecsülést biztosítva ezzel vezető szerepünknek a sebészeti ultrahang diagnosztika terén.

Az Aloka, 1991-ben bevezette mind a merev és a flexibilis laparoszkópiánál alkalmazható vizsgáló szondákat, kikövezve a modern, minimális behatolással járó ultrahang diagnosztikai technikák útját.

Ma az Aloka tovább diktálja az iramot a sebészeti ultrahang versenyében, tisztán digitális rendszerek fejlesztésével a sebészeti rendelők és műtők számára, valamint több mint 30 egyedi sebészeti ultrahang vizsgálófej gyártásával, a sokféle sebészeti beavatkozások számára.

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855