Bronhoscopia

Ultrahang Bronchoszkóppal valós idejű EBUS-TBNA

A konvencionális hörgő biopsziával (TBNA) illetve a mediastinum tükrözésével szemben, a magas fokú megbízhatóság és a minimális behatolás ötvözése teszi az Endobronchikus Ultrahang (EBUS) vezérelte TBNA-t egy sokkal akkurátusabb punkciós módszerré a tüdőrák diagnosztizálásában.

Az Olympus ultrahang bronchoszkóp 2.6mm-es kicsi hegye valamint a maximális 6.9mm-es behatolási átmérője összekapcsolódik egy teljesen kompakt konvex sorú szondával, amely által a fent említett 22G-s biopsziás tű tisztán láthatóvá válik az ultrahang képen, biztosítva a tű hegyének pozícióját a TBNA folyamat során. A széles frekvencia sáv a kitűnő képminőséget, míg a teljes Doppler funkciók a véráramlási állapotok ellenőrzését biztosítják punkció előtt.

Klinikai képek (feltöltés alatt)

Elérhetőek már a diagnosztikai és beavatkozási folyamatoknál alkalmazható Echoendoszkópok, mely ötvözi a világ első 360o-os elektronikus, radiális endoszkóp berendezését, nagy csatornás tükröket terápiás célokra optimalizálva és egy teljesen kompakt bronchoszkópot, ultrahang vezérelte légcső-, hörgő punkcióhoz (TBNA).

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855