eFlow

eFlow – ÚJ fejlesztésű, magas felbontású színkódolt véráramlás megjelenítési mód

Az eFlow, egy magas képélességű színkódolt véráramlás megjelenítési mód, jelentősen felfejlesztett tér- és időbeli felbontással. Az eFlow-val a konvencionális módszereknél nagyobb érzékenységgel és felbontásban lehet megjeleníteni a véráramlást. Ezáltal lehetővé az eddig konvencionális módszerekkel nehezen vizsgálható apró véredények -  mint amelyek egy tumorban vannak -  részletes megfigyelése. Az eFlow,  képes például megkülönböztetve megjeleníteni a májkapu ér mellett futó májartériát is.

A konvencionális Color Flow és Power Flow módoknál a térbeli felbontás kicsi, és ezáltal a véredényeket a tényleges méretüknél sokszor vastagabbnak mutatják, valamint nehéz volt két egymás mellett párhuzamosan haladó véredény megkülönböztetése.

Az eFlow-val, ezzel szemben, a vizsgálófej kiszélesített sávszélességének illetve az áttekintő feldolgozó módszernek köszönhetően, egy új fajta, magas tér- és időbeli felbontással rendelkező véráramlást megjelenítő módszer valósult meg. Mindemellett, az eFlow minden adatfeldolgozás során elnyomja a véráramlás jelének a felhígulását, a véráram maga a szövettől való megkülönböztetésére helyezi a hangsúlyt, így lehetőséget biztosít az apró véredények, az áramlás irányának a megjelenítéséhez, ami klinikailag hasznos.

Az irányított megjelenítés, ami elengedhetetlen a véredények felismeréséhez, megoldja az alacsony sebességű áramlatok magas észlelése és az ALIASING közti TRADE-OFF problémát. Az irányított eFlow (D-eFlow) a küldés-fogadás szekvencia optimalizálásával magas felbontáson kínálja a véráram információit, emellett színkód beállítást és más beállításokat is biztosít, a vizsgálat céljához  megfelelően.

         

         

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855