Általános radiológia-

Kivételes választás az általános képalkotás terén

Az Aloka a könnyen használhatóság, megbízhatóság és a technológiai fejlettség különleges kombinációját biztosítja készülékeiben, ami mögött egyrészt a páciens akkurátus vizsgálata felé való elkötelezettségünk, másrészt egy, a vásárlók igényeinek kielégítésére törekvő szakértő csapat áll, számviteli igazgatók, klinikai specialisták és mérnökök.
A világméretűnek mondható ALOKA ultrahang gyártó , szilárd hírnevét a minőség és az innováció állandó, együttes biztosításával alapozta meg. Mindemellett, világhírű orvosok és praktizáló szonográfus szakemberek dolgoznak a mi fejlesztő csapatunkkal és műszaki intézmények erősítik folyamatosan a technológiai fejlesztéseinket.

Könnyű kezelhetőség

A Preset-vezérelő alkalmazásával, készülékeink egy gombnyomásra előhívják a különböző vizsgálati típusoknak legmegfelelőbb beállításokat. Valamint intuitív felhasználói paneljeink az ön különleges szükségletei szerint egyszerűen alakíthatóak.

Látni annyit tesz, mint hinni.

Az Aloka kitűnő képminőségének köszönhetően megtapasztalhatja a gyorsabb vizsgálat és pontosabb diagnózis által nyújtott előnyöket.

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855