Aloka ProSound Alpha10cv

Világelső csúcs- technológiák és átfogó kardióvaszkuláris vizsgálatok
- ez a ProSound α10cv-t

 

Beépített legfrissebb technológiák, köztük a CPWG-azaz a Compound Pulse Wave Generator-ral (Összesített rezgéshullám-alkotó), amely elsőrangú teljesítményének köszönhetően új lapot nyit a diagnosztikai ultrahang történetében.
Egy nagyobb rendelőben, vagy kórház képalkotó részlegének ideális választás, a ProSound α10 magába foglalja a 12 bites A/D digitális UH nyaláb átalakítót, nagy áramellátású képfeldolgozó csatornákat valamint az exkluzív vizsgálófej technológiánkat, hogy mostantól egy magasabb szintre helyezzük a vizsgálatokat. A kifinomult nyaláb irányítás nagy felbontást és magas fokú behatolást biztosít, miközben minimalizálja a képromlást.

  

A felhasználóbarát működtetés és ergonómia megteremtik a gyors és pontos képalkotáshoz és diagnózishoz szükséges környezetet.
A ProSound α10cv-be beépített exPHD (kiterjedt, tiszta, arányos észlelés) egy digitálisan tiszta nyaláb képalkotási platform, amely ötvözi a művészi akusztikai technológiát –drámaian feljavítja az ultrahang nyaláb tisztaságát– és a jelfeldolgozást.

A ProSound α10cv forradalmian új kardióvaszkuláris mérési és analízis eszközkészlete biztos támogatást nyújt a haladó orvoslás széles spektrumánál, a megelőzéstől a kezelésig.

A ProSound α10cv a ProSound széria zászlóshajója sokoldalúságával és kiváló képminőségével. A megnövelt képminőség hozzájárul a még pontosabb és hatékonyabb diagnózis megszületéséhez, illetve a páciens elégedettségéhez.

A ProSound α10cv kiemelkedő teljesítményt nyújt a rutin vizsgálatoknál is éppúgy mint egy kutatás során. Vizsgálati lehetőségeibe beletartozik az:

 • eTracking, a korai atherosclerosis megállapítására,
 • Stres Echo-  visszhang az ischemic cascade megállapítására, az
 • A-SMA, Automata Kardio Kvantifikáció mérés az EF (ejekciós frakció) valós idejű kiszámítása).
 • TDI/ Strain/Strain rate (megterhelés/megterhelési arány) funkciók, a CRT- az elő/utó aszinkronitást kiértékelő funkció,
 • FAM
 • Wave Intensity (hullám intenzitás) új indexet biztosít a szív és a véredények közti interakció megállapítására.

Jellemzzők:

Broadband Harmonicstm – A Broadband Harmonicstm által megteremtett képalkotás az érzékenységet és a felbontást az alapvető képalkotási módokhoz teszi hasonlatossá. A mellékhatások és a többféle visszhang csökkentése mellett, egy sokkal részletesebb képi információt illetve a mélyebb területekre való nagyobb behatolást biztosít.

(D-eFlow) Irányított elektronikus Színkodolt kép –

 A konvencionális véráramlás megjelenítési módszerekkel összehasonlítva, a D-eFlow részletesebb és nagyobb tér- illetve időfelbontást nyújt.

A ProSound α10cv minden áramlatot kimutat (még a keskeny véredényekben lévő, nagyon kis sebességűeket is), a nagy sebességű áramlatokat is (a kapcsolódó nagy véredényekben) és automatikusan megjeleníti őket, a szöveti képek/áramlatok illetve a felhasználói PRF beállítások átfedése nélkül. Sőt, még az is lehetséges, hogy egymástól különvéve jelenítsünk meg ellentétes áramlatokat, amelyek párhuzamosan mozognak, mivel a közeledő, távolodó áramlatokhoz különböző színeket rendel a készülék.

(FAM) Valós idejű, szabad, szög M-mód–Három M-módú vonalat állíthatunk be szimultán, bármilyen pozícióba és állítható szögbe, ily módon kivédve azokat az általános ultrahang rendszereknél jelentkező mérési komplikációkat, amelyek akkor jelentkeznek, ha a konvencionális képalkotás nem hoz eredményt. Mindemellett, a különböző pozíciójú falmozgásokat is össze tudjuk szimultán hasonlítani egymással, lehetővé téve egy esetleges késés pontos mérését is.

eTRACKING – a megelőző orvoslás támogatása – megkönnyíti a korai atherosclerosis felfedezését. Valamint egy beépített egyszerű FMD mérés is elérhető.

Természetesen a fejlettebb funkciók, mint például a 3D automata térfogatmérés, 3D szín, 3D multi-slicing (több szeletű képalkotás) és egy átfogó kardio/érrendszeri analízis csomag is megtalálható a készülékben.

 • Felhasználóbarát univerzális kivitelezés
 • Forgó vezérlőpanel és állítható magasság
 • Nagy felbontású, rugalmas karral vertikálisan állítható, lapos LCD monitor
 • Állítható panelkapcsolók
 • Többfunkciós vezérlés

 

    

 

 

 

     

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855