Aloka ProSound Alpha 7

Erős, barátságos és kompakt ultrahang csúcs berendezés.

A „környezetbarát” berendezés

A ProSound Alpha 7 egy olyan diagnosztikai ultrahang rendszer, amely ellentmond annak a felfogásnak, hogy a csúcsteljesítményű rendszerek nagyok.
Az Aloka csúcs technológiájával és funkcióival felvértezve kiemelkedő mobilitást képvisel, lévén a kategóriáján belül ő az egyik legkisebb készülék.
A szélessávú harmonikus frekvenciák nagyfokú érzékenységet biztosítanak, míg az irányítható eFlow kiemelkedő térfelbontást nyújt a véráramlás információinak nagyobb részletességű megjelenítéséhez.
 A háromdimenziós automata térfogatmérésnél (AVM) nincs már szükség manuális kijelölésre a pontos 3D térfogat kiszámításához. A kontraszt harmonikus visszhang (CHE) minden magas-, közepes- és alacsony hangfrekvenciájú kontraszt közeggel kompatibilis.

Sokoldalú funkcióival a ProSound α7 egy ideális választás a szakértői analízishez széles körű alkalmazásra.
Jelentős erőfeszítést tettünk egy olyan rendszer létrehozására, amely enyhíti a felhasználó fáradalmait, ugyanakkor növeli a páciens vizsgálatának eredményességét, mindezt egy univerzális kivitelezést felhasználva. A környezetbarát anyagok használata, a konvencionális modelleknél 40%-kal kevesebb energiafogyasztás és a szinte zajtalanul működő szerkezet, egyhangúan környezetbaráttá teszi az egész berendezést.

Összecsomagoltuk a Szélessávú harmonikus frekvenciákat (Broadband Harmonicstm), a kíváló minőségű képalkotást, nagy teljesítményű HST vizsgálófejekkel, analízis funkciókkal és a valós idejű 3D/4D megjelenítést egy nagyon kicsi konzolba.

Az Aloka minden funkcióra kiterjedő vizsgálófejek a képalkotási lehetőségek széles variációját biztosítják, hogy megfeleljen az ön összes képalkotási szükségletének, és a nagyobb modelleknél alkalmazott koncepciót követve, kiváló kontrasztú és térfelbontással rendelkező képei megkönnyítik a diagnózist.

Jellemzők:

Broadband Harmonicstm
 A Broadband Harmonicstm által megteremtett képalkotás az érzékenységet és a felbontást, az csúcs képalkotási módokhoz teszi hasonlatossá. A mellékvisszhang csökkentése mellett, egy sokkal részletesebb képi információt illetve a mélyebb területekre való nagyobb behatolást biztosít.

(CHE)
-A kontraszt anyagos harmonikus visszhang minden magas-, közepes- és alacsony hangfrekvenciájú kontraszt közeggel kompatibilis. Sokoldalú funkcióival a ProSound Alpha 6 egy ideális választás a szakértői analízishez széles körű alkalmazásra.

(D-eFlow™)
irány érzékeny eFlow– A konvencionális véráramlás megjelenítési módszerekkel összehasonlítva, a D-eFlow részletesebb és nagyobb tér- illetve időfelbontást nyújt oly módon, hogy egymástól különvéve jelenítsünk meg ellentétes áramlatokat, amelyek párhuzamosan mozognak, mivel a közeledő, távolodó áramlatokhoz különböző színeket rendel a készülék.

Image Optimizer
- Képminőség feljavító, azonnal optimalizálja a teljes 2D kép világosság, a horizontális-, laterális szürkeárnyalat(Gain) értékeit, megkímélve a felhasználót a vizsgálat közbeni állandó képigazgatás terhétől, ami megnöveli a vizsgálat hatékonyságát.

(AIP) Alkalmazott képfeldolgozás– Egy forradalmi új módszer a képfoltok és a zaj csökkentésére. Az AIP tisztán megjeleníti a szövetben lévő különbségeket, úgy csökkenti a foltokat, zajt, hogy közben megtartja a képpontszámot. Mindemellett, sokkal tisztább körvonalakat ad, a határvonalak szelektív kiemelésével, ami egy MRI jellegű képet eredményez.

(eTRACKING™) a megelőzés tudománya, segítségével a carotis szinten végzett mérések alapján a korai artherosclerosis kiszűrhető egy szimpla ultrahangos vizsgálattal. Alkalmazni lehet valósidejű vagy már a
memóriában elmentett képek felhasználásával is.

Magas fokú 3D/4D funkciók:

  • Több plánú rekonstrukció (MPR)
  • 3D automata térfogatmérés (AVM)
  • Multi-slicing Imaging (szeletelt képalkotás)
  • Flow 3D

 

  • Felhasználóbarát univerzális kivitelezés
  • Forgó vezérlőpanel és állítható magasság
  • Nagy felbontású, rugalmas karral vertikálisan állítható,
  • 17” vagy 19” LCD monitor
  • Állítható panelkapcsolók
  • Többfunkciós vezérlés

Környezetbarát – a konvencionális modelleknél 40%-kal kevesebb energiafogyasztás
Kompakt – kategóriájában a legkönnyebb és legkisebb- a tökéletes felhasználhatóságért

         

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855