Aloka ProSound Alpha7cv

Erős, barátságos és kompakt ultrahang csúcs berendezés.
A „környezetbarát” berendezés
 
A ProSound Alpha 7cv egy olyan kardiológiai ultrahang rendszer, amely ellentmond annak a felfogásnak, hogy a csúcsteljesítményű rendszerek nagyok.
Az Aloka csúcs technológiájával és funkcióival felvértezve kiemelkedő mobilitást képvisel, lévén a kategóriáján belül ő az egyik legkisebb készülék.
A szélessávú harmonikus frekvenciák nagyfokú érzékenységet biztosítanak, míg az irányítható eFlow kiemelkedő térfelbontást nyújt a véráramlás információinak nagyobb részletességű megjelenítéséhez.
 A háromdimenziós automata térfogatmérésnél (AVM) nincs már szükség manuális kijelölésre a pontos 3D térfogat kiszámításához. A kontraszt harmonikus visszhang (CHE) minden magas-, közepes- és alacsony hangfrekvenciájú kontraszt közeggel kompatibilis.

Az alkalmazott adaptív képfeldolgozás (AIP) egy forradalmi új módszer. Az AIP tisztán megjeleníti a szövetben lévő különbségeket, csökkenti a foltokat, a zajt, viszont közben megtartja a képszámot, MRI jellegű képalkotás biztosítva, ami a hasonló termékek körében egyedülálló.

Gyakorlatilag, az AIP a kardióvaszkuláris használatnál a szívüregek határvonalait vagy a véredények széleinek új képminőségi szintű megjelenítését biztosítja: egy technológiai áttörés, amely minden vizsgálat előnyére szolgál.

A rendszer átfogó kardióvaszkuláris vizsgálati funkciókat tartalmaz, és magas szinten specializált analízis lehetőségeket, amelyek a megelőzéstől egészen a kezelésig igen hasznosak. Ezek közé a lehetőségek közé tartozik az eTracking, a korai atherosclerosis megállapítására, A-SMA és Strain/Strain rate (megterhelés/megterhelési arány) a ischemic cascade megállapítására és számos aszinkronitást kiértékelő funkció a kardio-reszinkronizációs terápia segítségére (CRT).

Jelentős erőfeszítést tettünk egy olyan rendszer létrehozására, amely enyhíti a felhasználó fáradalmait, ugyanakkor növeli a páciens eredményességét, mindezt egy univerzális kivitelezést felhasználva.

A környezetbarát anyagok használata, kis áramfogyasztás (-40%) és a szinte zajtalanul működő szerkezet, környezetbaráttá teszi a készüléket.

Az Aloka specializált kardióvaszkuláris vizsgálófejek,
valamint a ProSound α7cv átfogó kardióvaszkuláris funkciói, köztük az eTracking a korai atherosclerosis megállapítására, segítik az analízist a megelőzéstől a kezelésig.

   

Jellemzők

Broadband Harmonicstm
A Broadband Harmonicstm által megteremtett képalkotás az érzékenységet és a felbontást, az csúcs képalkotási módokhoz teszi hasonlatossá. A mellékvisszhang csökkentése mellett, egy sokkal részletesebb képi információt illetve a mélyebb területekre való nagyobb behatolást biztosít.

(CHE) -A kontraszt anyagos harmonikus visszhang minden magas-, közepes- és alacsony hangfrekvenciájú kontraszt közeggel kompatibilis. Sokoldalú funkcióival a ProSound Alpha 6 egy ideális választás a szakértői analízishez széles körű alkalmazásra.

(D-eFlow™) irány érzékeny eFlow– A konvencionális véráramlás megjelenítési módszerekkel összehasonlítva, a D-eFlow részletesebb és nagyobb tér- illetve időfelbontást nyújt oly módon, hogy egymástól különvéve jelenítsünk meg ellentétes áramlatokat, amelyek párhuzamosan mozognak, mivel a közeledő, távolodó áramlatokhoz különböző színeket rendel a készülék.

Image Optimizer- Képminőség feljavító, azonnal optimalizálja a teljes 2D kép világosság, a horizontális-, laterális szürkeárnyalat(Gain) értékeit, megkímélve a felhasználót a vizsgálat közbeni állandó képigazgatás terhétől, ami megnöveli a vizsgálat hatékonyságát.

 (FAM) Valós idejű, szabad, szög M-mód–Három M-módú vonalat állíthatunk be szimultán, bármilyen pozícióba és állítható szögbe, ily módon kivédve azokat az általános ultrahang rendszereknél jelentkező mérési komplikációkat, amelyek akkor jelentkeznek, ha a konvencionális képalkotás nem hoz eredményt. Mindemellett, a különböző pozíciójú falmozgásokat is össze tudjuk szimultán hasonlítani egymással, lehetővé téve egy esetleges késés pontos mérését is.

 

Széles körű kardióvaszkuláris vizsgálati és analízis csomagok:

 • TDI (Szöveti Doppler képalkotás)
 • FAM (Szabad, szög M-mód)
 • Aszinkronitás mérés
 • Stress Echo
 • Strain/Strain Rate - Megterhelés/megterhelési arány
 • KI/A-SMA
 • (Kinetikus képalkotás / mozgás analízis)
 • WI (hullám intenzitás)
 • eTracking (korai artherosclerosis)
 • FMD (Áramlás által közvetített faltágulás)

 

 • Felhasználóbarát univerzális kivitelezés
 • Forgó vezérlőpanel és állítható magasság
 • Nagy felbontású, rugalmas karral vertikálisan állítható,
 • 17” vagy 19” LCD monitor
 • Állítható panelkapcsolók
 • Többfunkciós vezérlés

Környezetbarát – a konvencionális modelleknél 40%-kal kevesebb energiafogyasztás
Kompakt – kategóriájában a legkönnyebb és legkisebb a tökéletes hordozhatóságért

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855