Aloka ProSound Alpha 5

Fejlett ProSound technológiák. Az Aloka tovább folytatja a legmagasabb szintű teljesítmény nyújtotta legjobb képminőség biztosítását és fokozását minden orvosi eszköznél.

 

Az Aloka sikeresen kifejlesztett egy kompakt diagnosztizáló ultrahang rendszert kiváló képminőséggel, a ProSound rendszereknél már bizonyítottan jó, innovatív technológiák integrálásával. A ProSound α5 törekszik a legjobb képminőségre és teljesítményre minden klinikai körülmény között.

 

Magas felbontást és érzékenységet biztosít egyszerre a PST (Pure Sound Transmission – tiszta hangátvitel), amely a lehető legnagyobb mértékben kiszűri a nem megfelelő jeleket az átvitt hullámformából. Az exPHD (Extended Pure Harmonic Detection – kiterjedt, tiszta, harmonikus frekvencián észlelés) felelős általánosságban a tisztább és még érzékenyebb Szövetarányos visszhang képekért, gyorsabbá és könnyebbé téve ezzel a vizsgálatokat és a diagnózist.

 

 

                
    

A felhasználóbarát funkciók -mint például a beállítható vezérlőpanel, különböző vizsgálatokhoz tartozó jelentés funkciók és a beépített, digitális adatkezelő rendszer- leegyszerűsítik a vizsgálati munkát.

 

Klinikai képek

A ProSound α5 egyenrangúan hasznos a páciensek, a vizsgáló orvosok és az intézmények számára is, a képminőség, a használat könnyűsége és az adatkezelés tekintetében. A ProSound α5 jó minőségű képei hozzájárulnak a még pontosabb diagnózis megszületéséhez miközben a vizsgálati idő csökken, és az Aloka minden funkcióra kiterjedő vizsgálófejek a képalkotási lehetőségek széles variációját biztosítják, hogy megfeleljen az ön összes képalkotási szükségletének.

    


Jellemzők

(HST) –Hemispheric Sound Tramsmission- Félgömb alakú,irányított hang technológiás vizsgálófejek– Az Aloka HST vizsgálófejek visszaszorítják a szövetekben fellépő, mellékhatásként megjelenő, mesterségesen előidézett változásokat a háromdimenziós, nagy mélységű vizsgálófej elemalkotásának és az eleváció irányába történő nyalábkezelésének köszönhetően. Ez lehetővé teszi, hogy az alap ultrahang nyaláb élesebb és az ideális nyalábformához hasonlóbb legyen, mint a konvencionális vizsgálófejek. Az eredmény: nagyobb felbontás és kevesebb mellék vízhang által okozott torzítás.
12bites digitális nyalábalkotás – Az Aloka úttörő, nagy mélységű, digitális technológiája szélesebb dinamikus skálát engedélyez a legjobb kontrasztú felbontás érdekében. Az ultrahang képek még élesebbek és részletesebbek a 12bites digitális nyalábalkotás segítségével.
Legkisebb tér összetétele – piezoelektromos kristályonként öt ultrahang nyaláb kombinációja járul hozzá a kívánt anatómiai struktúra valósághű, kevésbé interpolált é még teljesebb képéhez.

  • Összehasonlíthatatlan képminőség:
  • Tiszta hangátvitel (PST) – a legmagasabb szintű behatolás és kivételes felbontás
  • PixelFocus – uniformizált nyalábjellemzőket biztosít a közeli mezőktől egészen a távolikig.
  • Ötfrekvenciás képalkotás – minden szondát öt különböző frekvenciára lehet állítani
  • Kettős dinamikus megjelenítés (DDD) – két valós idejű B és B/Flow kép szimultán megjelenítése Kivételes Adatkezelés és hálózati megoldások:
  • Eszköz specifikus jelentés csomagok
  • iDMS (beépített adatkezelői rendszer) a páciens adatainak kezelésére és a demográfiai információkra
  • DICOM

   

 

  

  

   

Az elektronikus konvex, lineáris és fázisos sávú vizsgálófejek támogatása - a ProSound α5-höz vizsgálófejek széles skálájáról válogathat, beleértve az endokavitális és transzvaginális vizsgálófejeket, intraoperatív-sebészeti, laparoszkópiás és mikrosebészeti vizsgálófejeket, az Olympus-szal együttműködve pedig az ultrahangos gasztrovideoscop viszgálófejeket.

 

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855