Aloka ProSound 4000CV

Kompakt kardió-érrendszeri teljesítmény - a ”matuzsálem”

Az új generációs, de az egykor úttörő technológiájával rendelkező Aloka ProSound 4000cv, tökéletes kontrasztú felbontást nyújt. Egy digitális ultrahang nyaláb minta által támogatott PixelFocus biztosítja a térfelbontás precizitását egészen a pixeli szinttől kezdve, hogy a klinikai részletek minél jobban meg legyenek jelenítve. A többsugaras nyaláb kibocsátására alkalmas processzor, támogatja a kivételesen magas képpontszámú felbontást, a megfelelő teljesítményhez segítve azoknál a vizsgálatoknál, amelyek a páciens morfológiájának dinamikus képalkotását kívánják meg.

A készülék egy mindenre kiterjedő kardiológiai mérési és analízis csomagot tartalmaz. A ProSound SSD-4000cv rendszer bármilyen klinikai körülmény között, privát rendelőktől kezdve a kisebb korházi részlegeken át egészen a legforgalmasabb ultrahang laboratóriumokig, rendkívül felhasználóbarát a flexibilisen személyre szabható funkcióival.

A DICOM által támogatott beépített adatkezelő rendszer egyrészt (iDMS) digitális kommunikációs lehetőségeket biztosít a DICOM-mal illetve akár a korházi információs hálózatokkal, rendszerekkel is, másrészt a páciens adataihoz való hozzáféréshez és a képek rendezésének könnyebb és gyorsabb módját adja.

Ez a digitális nyalábon alapuló képalkotó program, a ma megtalálható legfejlettebb akusztikus technológiákat alkalmazza, és a multidiszciplinárisan alkalmazható, technológiai felépítés teszi lehetővé, hogy az Aloka a kardióvaszkuláris alkalmazásokra teljes terjedelemben, sokoldalú, flexibilis kezelhetőséget biztosítson 2D, M-módban, Spectrális Doppler és Color Doppler
módban egyaránt.

Szövetarányos visszhang – a kifejlesztett szövet megkülönböztető funkció és kiemelkedő kontrasztú felbontóképesség a páciens morfológiájának komplex vizsgálatához.

Főbb jellemzők:

 

QFI-(Quint Frequency Imaging) Öt frekvenciás képalkotás– lehetővé teszi az optimális frekvencia kiválasztását a frekvenciák széles skálájáról, a nehezebben kezelhető páciensek vizsgálatának érdekében is.

PixelFocus - biztosítja a térfelbontás precizitását,a klinikai részletek minél jobb megjelenítése érdekében.

MBP- Több Nyalábos működés (Multi Beam Processing) – a páciens morfológiájának dinamikus megjelenítéséhez szükséges vizsgálatok optimális teljesítményének elérése érdekében különlegesen magas képszám

TDI- Szöveti Doppler képalkotás - Széles és dinamikus skálájú Színkódolt és Teljesítmény Doppler , a véráramlás morfológiájának illetve a szívfunkciók analízisét támogatja.

DDD – Dupla valós idejű dinamikus megjelenítés – két valós idejű 2D és B/Flow(színkódolt) kép szimultán megjelenítése, a szöveti és véráramlási vizsgálatok precizitását támogatva.

(FAM)- Valós idejű, szabad szögben állítható M-mód– minden alap M-mód echokardiográfiaimérésnél időt takarít meg. Három, M-mód vágóvonalat állíthatunk be szimultán, bármilyen pozícióba és szögbe, ily módon kivédve azokat az általános ultrahang rendszereknél jelentkező mérési komplikációkat, amelyek akkor jelentkeznek, ha a konvencionális képalkotás nem hoz eredményt. Mindemellett, a különböző pozíciójú falmozgásokat is össze tudjuk szimultán hasonlítani egymással, lehetővé téve egy esetleges késés pontos mérését is.

W-SHD - Nagy sávszélességű és sávmélységű  vizsgálófejeket használ.

 

 

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855