Aloka ProSound 2

Magas képminőség és hordozhatóság

A ProSound2-t úgy terveztük, hogy megfeleljen a magas képminőségi követelményeknek egy hordozható egységen belül.

Felhasználóbarát, egyszerű működtetés jellemzi, többféle csatlakoztatható szondával, a mai kor állandóan változó vizsgálati körülményeihez igazodva, a készülék megnövelt flexibilitásának és az ötletességének köszönhetően.

A ProSound széria nagyobb modelljeihez tervezett képminőségi technológiák épültek bele a rendszerbe a még pontosabb diagnózis támogatása érdekében.

Az opcionálisan csatlakoztatható vizsgálófejek nagy választéka áll rendelkezésre, hogy minél több fajta vizsgálatot lehessen elvégezni a készülékkel

  

 

 (ExPHD- Extended Pure Harmonic Detection)
 Kiterjesztett, tiszta, harmonikus frekvenciás érzékelés
Fázis-modulációs módszerrel létrehozott Szövetarányos visszhang a gépben található alapvető különlegesség. A rendszer rendkívül élethű képeket produkál a szükségtelen visszhangok csökkentésével anélkül, hogy ez az érzékenység kárára menne.

(MFI - Multi Frequency Imaging )
Többfrekvenciás Képalkotás
A páciens fiziológiai adottságai alapján beállítható több átviteli frekvencia, már egy és ugyanazon vizsgálófej alkalmazásánál is.

Határvonalak kiemelési Funkció

  • A vizsgálandó szövetek határvonalai , mint például a nyaki verőér intimája (érfal belhártya), kiemelhetőek a tisztább megjeleníthetőség érdekében.
  • A hatékony adatkezelés érdekében USB hozzáféréssel lett alap tartozékként ellátva a készülék.
  • 10.4 inch-es LCD monitor.
  • Behajtható vezérlőpanel.

        

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855