Aloka ProSound 6

Kivételes képminőség a kategóriájában

A ProSound széria bizonyítottan és elismerten kiváló képminőséget biztosító technológiájával támogatva a ProSound 6 magas szintű ultrahang vizsgálati rendszere és képminősége új alapot teremt a kategóriáján belül.
A berendezés elégé formatervezett ahhoz, hogy a legszűkösebb terekben is használható legyen, mint például egy zsúfolt konzultációs szoba, vizsgálati helység, kórterem vagy műtő.

Teljesen digitális rendszerével és a ProSound széria nagyobb termékeinél jelen lévő technológiát alkalmazva, az Aloka a legnagyobb hangsúlyt a képminőségre helyezte a ProSound 6 megtervezésénél, és nem kötött kompromisszumokat, még a készülék kompakt méretei ellenére sem.

 A ProSound 6 ergonomikus felépítése és könnyű kezelhetősége nagyban hozzájárul a vizsgálati hatékonyságához.

LCD monitor
A kiváló minőségű, magas teljesítményű és felbontóképességű LCD monitor jellemzői az ultrahang képek vizsgálati nézetére lettek optimalizálva.


(ExPHDtm)
Kiterjedt, tiszta, harmonikus frekvenciás érzékelés Fázis-modulációs módszerrel létrehozott Szövetarányos visszhang, amely eddig csak a nagyobb modelleknél volt lehetséges, a gépben található alapvető beállítás. A többszörös visszhang és a mellékhatások, nagy mértékben le lettek csökkentve a tiszta, könnyen vizsgálható képek és a páciens érdekében.

(AIP) Kép kontűr kiemelés/finomítás Funkcióval ellátva
A Kép kontűr kiemelés/finomítás Funkció, amely eddig szintén csak a ProSound széria nagyobb készülékeinél volt lehetőség, alapbeállítás., azaz „MR-like”  képalkotás.
 A nyaki verőér intimája (ér belső hártyája) kiemelhető a tisztább megjeleníthetőség érdekében.
Az orthopaediai - azaz muszkulo-szkeletáris mozgásszervi elváltozások megjelenítésben, az izmok és inak, valamint egyéb más lágyrészek és szövetek határvonalai kiemelhetőek a tisztább megjeleníthetőség érdekében.

  • Digitális képkezelés
  • Beépített, kompakt Flash memória.
  • USB port.
  • CD-R meghajtó.

A nagyobb modelleknél használt nagy sávszélességű (W-SHD) vizsgálófejek is alkalmazhatóak . A rendszer rendkívül széles területen alkalmazható, beleértve a biopsziát – azaz szövet mintavételi lehetőséget is, mikro konvex szektor vizsgálófejet használva.


Minden szakterületre beépített mérési és jelentés funkciókkal van ellátva.

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855