Aloka ProSound C3cv

Olyan gazdag felbontású képek, az ember el sem hinné, hogy laptoppal készült

A ProSound C3cv Ultrahang Rendszer egy erős, hordozható képalkotó megoldás, amely eddig, hordozható berendezéseknél nem lehetséges hálózati és használati előnyöket illetve képminőséget biztosít.

A ProSound C3cv rendszer első osztályú képalkotási teljesítményre képes a Fusiontm processzornak és a nagyteljesítményű laptop számítógépnek köszönhetően. Az alkalmazott Windows grafikai felület ismertsége könnyen használhatóvá és intuitívvá teszi a rendszert, ebben segítségére van a SuperGlide kicsúsztatható, teljes mértékben konfigurált vezérlőpult.

     

TeraVision valós idejű képkiemelés
A ProSound C3cv rendszert, mint rutin vizsgálati eszközt, elláttuk TeraVision valós idejű képkiemelő szoftverrel. TeraVision a kívánt kép megtartásával kiszűri a valós idejű zajokat vizsgálat közben. Ráerősít a kontraszt felbontásra és a szélkiemelésre, javítva a munkameneten és a vizsgálati biztonságon.
Hat szinten állítható, a használattól és a viszgálófejtől függően.

Kardióvaszkuláris Felhasználás
Széles körű kardióvaszkuláris mérések, számítások, a beépített Jelentés csomag EKG erősítővel és a képernyőn megjelenő EKG vonalvezetéssel teszik lehetővé a ProSound C3cv kiterjedt használatát. Az ultrahang nyaláb formáló programunk
 intuitív és bármilyen felhasználói szükségletre alkalmazható.

Hordozhatóság
A ProSound C3cv rendszer kis mérete és könnyűsége
(4.4kg akkuval együtt) lehetővé teszi a képalkotást akár zsúfolt rendelőben várószobában vagy ambuláns felhasználáshoz , távol lévő területeken. A rendszer képes akkumulátoron működni több mint 2 óra hosszat. A ProSound C3cv rendszer könnyen konvertálható guruló-kocsis alapú rendszerekre.

Használhatóság
Mivel a ProSound C3cv rendszer Windows alapú alkalmazásként fut a laptopon, a felhasználók könnyen tudják kezelni. Természetesen a készülék PC-kompatibilis programokkal van ellátva. Képek, képsorozatok és a jelentések a másolás-beillesztés parancssor egyszerűségével átvihetők a szövegszerkesztő illetve prezentációkészítő programokba.
Az adatkezelési rendszere áttekinthető. Beépített vezeték nélküli és Ethernet kapcsolat van.
A DICOM export egy szempillantás alatt működik, és a hangvezérléssel vagy más alkalmazásokkal való integráció teljesen egységes. A vizsgálat során elvégzendő leggyakoribb feladatokat egy egyszerű gombnyomással elérheti.

Érték
Befektetni az Aloka ProSound C3cv Ultrahang rendszerbe az elkövetkezendő évekig értéktartó vállalkozás. A rendszer felépítése lehetővé teszi az egyszerű és gyakori szoftver bővítéseket, illetve az egyedülálló Laptop Upgrade bővítési/jótállási programunkon keresztül egyszerűen és költségek nélkül biztosíthatja, hogy a hardvere mindig a legújabb PC működtetési, kommunikációs, adattárolási és megjelenítési technológiai szoftverekkel legyen felszerelve.

 

 

 

 

 

© 2011 Biomed Elecronic kft.: Mobil: +(36) 30 952 7610, Telefax: +(36) 24 447 855